Gold Center ofron kurse te ndryshme per provime nderkombetare.

Me poshte mund te shikoni listen e kurseve qe ofrojme:

  • TOEFL
  • IELTS
  • TOEIC
  • APTIS
  • CAMBRIDGE ENGLISH EXAM
  • MICIGAN TEST
  • CELI
  • GOETHE/TELC/OSD 

 

Në bazë të Udhëzimit Nr.52, datë 03.12.2015 “Për përcaktimin e niveleve të gjuhëve të huaja dhe testeve ndërkombëtarë, për pranimet në programet e studimit të ciklit të dytë dhe të tretë, në institucionet e arsimit të lartë”, dokumenti i njohjes së gjuhëve, mund të jetë një certifikatë, diplomë apo dëshmi, e lëshuar nga subjekte të njohura nga Ministria e Arsimit dhe Sportit, për ofrimin e testeve ndërkombëtare.

 

Të interesuarit gjejnë më poshtë subjektet, gjuhët dhe nivelin e tyre të njohura nga Ministria e Arsimit dhe Sportit

 

SubjektiGjuha dhe niveliNr. Prot dhe data e marrëveshjes me MASAdresaWebsite
S.T.AAnglisht B1, B2, C1Nr.4522, datë 29.04.2016Rruga “Sami Frashëri”, 23/9, Tiranëhttp://sta-edu.com/

http://registration.sta-edu.com/

S.T.AFrëngjisht B1, B2, C1Nr. 4523, datë 29.04.2016Rruga “Sami Frashëri”, 23/9, Tiranëhttp://sta-edu.com/

http://registration.sta-edu.com/

British Council – Dega ShqipëriAnglisht Aptis B1, Aptis B2 dhe Aptis CNr. 5333, datë 25.05.2016Rruga “Skënderbej”,nr. 12, Ambasada Britarike, 23/9, Tiranëhttps://www.britishcouncil.org/exam/aptis
English Cultural Institute sh.p.kGjuhe angleze “Cambridge – PET, FCE dhe CAE”Nr. Prot., 5475, datë 30.05.2016Rruga “Pashko Vasa” Tiranëwww.eci.com.al