Goldcenter

Go to content

Main menu:

 
Kurse të gjuhëve të huaja dhe Kompjuteri
Kurse të përgjithshme për gjuhët e huaja
Anglisht, Italisht, Gjermanisht, Frengjisht

Përgatitje për provimet
IELTS, TOEFL, TOEIC, FCE, CAE, CPE.

Kurse Anglishte për Qëllime Specifike
(Banka, Infermieri, Telekomunikacion, Turizëm, etj).

Kurse individuale.

Kurse pergatitore per provimet e matures shteterore

Kurse Kompjuteri dhe Certifikime Nderkombetare (Eipass)
Paketa Office (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook)
AutoCAD 2D & 3D, Adobe Photoshop, Financa 5, Alpha Business
Kurs Veror për Fëmijë
Anglisht & Pikturë 4-6 Vjec
Paketa Profesionale
 
· Microsoft Office Professional
 
(Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook)
 
· AutoCAD 2D & 3D
 
· Photoshop
 
· Italisht për Call Center
 
· Sekretari dhe menaxhere zyre
 
· Financa
 
· Alpha

 
 
EIPASS - Pasaporta Evropiane e Informatikës
 
EIPASS 7 Module, EIPASS Junior, EIPASS Basic, EIPASS Shendetësia Dixhitale, EIPASS Teacher, EIPASS Administrata Publike, EIPASS Progressive, EIPASS One, EIPASS Cad, EIPASS Web, EIPASS Lab, EIPASS Lim, EIPASS Shkolla Dixhitale, EIPASS Mësuesi Dixhital

Njihet nga Ministria e Shëndetësisë me 24 kredite për:
Mjekët, infermierët, dentistët, farmacistët,  manaxherët/drejtorët e të gjitha institucioneve spitalore (publike dhe private) si dhe e njohura nga MMSR (ish Ministria e punës)
Njihet nga Ministria Arsimit dhe e Sportit me 14 kredite për mësuesit.

 
1-     EIPASS 7 Moduli
2-     EIPASS Teacher
3-     EIPASS Basic
4-     EIPASS Progressive
5-     EIPASS One
6-     EIPASS
Shëndetësia Dixhitale
7-     EIPASS Junior (8-13 vjeç)
8-     EIPASS Web
9-     EIPASS
Public Administration
10-   EIPASS Imb
11-   EIPASS Lab
12-   EIPASS Cad
13-   EIPASS Digital School
14-   EIPASS Digital Teacher
 
 
 
 
 
 
 
 
KURSE KOMPJUTERI
Paketa Office Professional
(Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook)
AutoCAD 2D & 3D
Adobe Photoshop
Financa 5 dhe Alpha
Italisht për Call Center
Paketa profesionale për sekretari dhe menaxhere zyre
KURSE TË GJUHËVE TË HUAJA

Gjuha Angleze


Gjuha Italiane


Gjuha Gjermane

Gjuha Franceze

Qendra GOLD


Ofron kurse
Të Gjuhëve të huaja
Dhe kurse kompjuteri
Me teknologji dixhitale
Dhe metoda interaktiveNo comments
 
GOLD CENTER Copyright 2015.
All rights reserved.
Back to content | Back to main menu